by admin, 9 april 2018 , In muziek

Willem Wilminkprijs beste kinderlied 2018

Gisteravond mocht ik het genomineerde lied ‘Schiphol’ vertolken voor de Willem Wilmink prijs voor beste kinderlied 2018. Super leuke klus, gave band, gezellige groep mensen, tof nummer maar man wat was ik nerveus. Af en toe overvalt je zo’n gevoel en blijkbaar was dit zo’n dag. Waarbij improvisatie meestal mijn kracht is moest ik nu vooral binnen de lijntjes kleuren. Het lied vertolken zoals het bedoeld en geschreven is. Mijn hoofd bedacht het ene rampscenario na de andere. En geloof mij, op zo’n moment ga ik helemaal los. Tijdens mijn trainingen hebben we het vaak over omgaan met spanningen en wat je dan zou kunnen helpen. Tijdens het wachten op mijn cue werd ik mij daar ineens zo bewust van. Hallo Nienke, wat ben je aan het doen!!! Bedenk eens helpende gedachten i.p.v. al die onzin. Ik moest er stiekem wel om lachen want tja wat zullen we zeggen. Iets met een leven lang leren misschien?