by admin, 17 december 2019

Heel Vroomshoop Zingt

Altijd al eens willen zingen in een koor? Maar geen zin om wekelijks te repeteren? Dan is dit je kans! In 4 repetities werken we toe naar een concert met live band.

Van Kensington tot Borsato, van de Golden Earring tot Miss Montreal. Je ziet het al; allemaal popnummers van artiesten van Nederlandse bodem. De repetities zijn onder leiding van Nienke de Groot en Barbara Lok. Twee zangeressen met de nodige ervaring, die het koor ‘klaar stoomt’ richting een fantastisch popconcert.

Hoe gaan we te werk?

Per repetitie avond wordt doorgegeven welke nummers we gaan repeteren. Deze nummers worden naar het koor gestuurd, via de mail, inclusief teksten en oefentracks. Dit geeft je de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag lekker mee te zingen en te oefenen.

Op dit moment zijn we nog opzoek naar zangers en zangeressen voor de tweede editie van ‘Heel Vroomshoop Zingt’ die op 8 februari 2020 gaat plaatsvinden in theater het Punt in Vroomshoop. Kijk voor meer info op facebook.com/heelvroomshoopzingt.

In het najaar van 2020 zullen we voor de tweede keer ‘Heel Steenwijk Zingt’ organiseren. Kijk voor meer info op facebook.com/heelsteenwijkzingt.

Hieronder volgt een sfeerimpressie van eerdere edities.