Nienke de Groot

Fotograaf

Verbinding is het sleutelwoord in alles wat ik doe. In verbinding zijn met mezelf maar ook met de ander. Zonder verbinding vind ik er eigenlijk weinig aan.

Dit merk ik ook in mijn werk als fotograaf. Ik vind het fijn om er vroeg te zijn. Om de band, organisatie of artiest (beter) te leren kennen en zo onderdeel te zijn van het geheel. Ik ben geen fotograaf die puur en alleen geniet van het fotograferen zelf. Ik vind de sfeer en het gevoel van die dag minstens zo belangrijk.

Zo zocht ik ook naar een manier om meer verbinding en inspiratie te creëren op mijn social media account. Hoe kan ik nog iets toevoegen aan mijn foto’s? Zo ontstond het idee ‘Geef me de vijf’.
Ik heb verschillende mensen gevraagd antwoord te geven aan de hand van de hand. En het leuke is, ik heb al een aantal mooie antwoorden binnen gekregen. Super tof! De vragen die ik stelde zijn:

Duim: waar ben je goed in?
Wijsvinger: waar wil je naartoe?
Middelvinger: waar heb je een hekel aan?
Ringvinger: waar ben je trouw aan?
Pink: waar ben je klein in?

De komende tijd zal ik zo af en toe een ‘geef me de vijf’ portret delen. Gewoon omdat het zo leuk is om iets meer te weten te komen over de persoon achter het portret.

📸 @studioklaes

View this post on Instagram

A post shared by Nienke in Beeld (@nienke_in_beeld)